Ziua a treia a Campionatului Național de floretă pentru speranțe de la București a programat miercuri, 19 octombrie 2016, proba masculină la individual.
De la ora 9:00, la Sala de scrimă „Ana Pascu” s-au prezentat la start 32 de sportivi de la toate cluburile de floretă din România. S-au tras două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii au ajuns pe un tablou complet de 32, de eliminare directă.
La capătu unei competiții echilibrate, medalia de a fost câștigată de către Alexandru Pîrva. Legitimat la CSA Steaua, Alexandru a dispus în finală de colegul său de la club, Alexandru Sîrb, scor 15-14. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Vlad Roșu (ACS Balestra) și Răzvan Cristian (CSA Steaua).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:
t-8-sperante-masculin
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă pentru speranțe de la București, în proba masculină la individual, ediția 2016, poate fi văzut AICI.
Întrecerile Campionatului Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2016, se încheie joi, 20 octombrie, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu”.