Proba de spadă feminin individual din cadrul Campionatului Mondial de Scrimă de la Moscova debutează marți, 14 iulie, cu duelurile din calificări.
România are patru sportive în această probă: Ana Maria Brânză, Simona Gherman – ambele calificate direct pe tabloul principal de 64 de miercuri, 15 iulie -, Simona Pop și Loredana Dinu. Acestea din urmă vor trage marți, 14 iulie, în calificări.
De la ora 14:00, ora României, Simona Pop și Loredana Dinu vor trage în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Pop 2.grupa Dinu
Programul complet al zilei a doua la Campionatul Mondial de Scrimă de la Moscova este următorul:
Ora 9:00 – spadă masculin individual: grupe și tururile preliminare;
Ora 10:30 – sabie feminin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 11:40 – sabie masculin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 14:00 – spadă feminin individual: grupe și tururile preliminare.
Înainte de startul grupelor, Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu au efectuat al doilea antrenament la Moscova. Vezi mai jos o galerie foto:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la Moscova.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:55 – Simona Pop și Loredana Dinu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare. Cele două sportive au obținut următoarele rezultate:
1.rez Pop 2.rez Dinu


UPDATE, ora 16:17 – În urma evoluțiilor din grupe, Simona Pop s-a calificat direct pe tabloul principal de 64, de miercuri, 15 iulie, iar Loredana Dinu trage în continuare în tururile preliminare. Pe tabloul preliminar de 128, Loredana Dinu se va duela cu Alexis D. Anna Rudkovska (Canada), de la ora 16:35, ora României.


UPDATE, ora 16:57 – Loredana Dinu s-a calificat pe tabloul preliminar de 64. Sportiva de la CS Dinamo a trecut în 128 de Alexis D. Anna Rudkovska (Canada), scor 15-11.


UPDATE, ora 17:00 – Loredana Dinu se va duela pentru un loc pe tabloul principal de 64, de miercuri, 15 iulie, cu Jamilya Yunusbayeva (Kazakhstan). Duelul dintre Loredana Dinu și Jamilya Yunusbayeva va începe la ora 17:20, ora României.


UPDATE, ora 18:59 – Loredana Dinu s-a calificat și ea pe tabloul principal de 64. Sportiva de la CS Dinamo a trecut pe tabloul preliminar de 64 de Jamilya Yunusbayeva (Kazakhstan), scor 15-4.