A doua probă din ziua a doua a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) programează marți, 1 martie, de la ora 12:30, ora României, întrecerile la floretă feminin cadeți individual.
La startul probei se vor alinia 88 de sportive, iar patru sunt din România:  Anca Săveanu (CSA Steaua), Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța).
La finalul grupelor preliminare vor avansa în concurs 68 de sportive, pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
Anca Săveanu, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici și Raluca Văcărașu intră în concurs la ora 12:30 în următoarele grupe preliminare:
grupa Candescu grupa Draghici grupa Saveanu grupa Vacarasu
Programul complet al zilei de marți, 1 martie, de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă masculin cadeți individual;
Din România: Adam Macska, David Biro, Mihai Bigea, Alexandru Oroian;
Ora 12:30 – Floretă feminin cadeți individual;
Din România: Anca Săveanu, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici, Raluca Văcărașu.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto Bizzi
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 14:49 – Anca Săveanu, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici și Raluca Văcărașu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Candescu rezultate Draghici rezultate Saveanu rezultate Vacarasu


UPDATE, ora 14:55 – În urma evoluțiilor din grupe, Anca Săveanu, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici și Raluca Văcărașu s-au calificat pe tabloul de 64, acolo unde vor trage după următorul program:
Raluca Drăghici – Solene Watson (Franța)
Anca Săveanu – Viktoria Kralikova (Slovacia)
Raluca Văcărașu – Weronika Wisoky (Polonia)
Rebeca Cândescu – Serena Rossini (Italia).


UPDATE, ora 16:39 – Anca Săveanu s-a calificat pe tabloul de 32, după ce a trecut în 64 de Viktoria Kralikova (Slovacia), scor 15-14. Pe de altă parte, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici și Raluca Văcărașu au fost eliminate în 64 după următoarele rezultate:
Raluca Drăghici – Solene Watson (Franța) 7-15
Raluca Văcărașu – Weronika Wisoky (Polonia) 10-15
Rebeca Cândescu – Serena Rossini (Italia) 3-15.
Pe tabloul de 32, Anca Săveanu se va duela cu Stepanka Nemkova (Cehia).


UPDATE, ora 18:09 – Anca Săveanu s-a calificat pe tabloul de 16, după ce a trecut în 32 de Stepanka Nemkova (Cehia), scor 15-6. Pe tabloul de 16, Anca Săveanu se va duela cu Yasmin Campbell (Marea Britanie).


UPDATE, ora 18:53 – Anca Săveanu s-a calificat pe tabloul de 8, după ce a trecu tîn 16 de Yasmin Campbell (Marea Britanie), scor 15-13. Pe tabloul de 8, Anca Săveanu se va duela cu Nora Hajas (Ungaria).


UPDATE, ora 19:23 – Anca Săveanu s-a calificat în semifinalele probei de floretă feminin cadeți individual și are asigurată cel puțin medalia de bronz. Anca Săveanu a trecut în 8 de Nora Hajas (Ungaria), scor 8-7, după minutul suplimentar, și aduce astfel a doua medalie pentru România în două zile la Campionatul European de floretă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad.


UPDATE, ora 19:33 – Anca Săveanu se va duela în semifinale cu Arianna Pappone (Italia). Semifinala va începe la ora 20:10, ora României. În cealaltă semifinală se vor întâlni Leonie Ebert (Germania) și Serena Rossini (Italia).


UPDATE, ora 20:43 – Anca Săveanu a pierdut dramatic semifinala cu Arianna Pappone (Italia). Italianca a condus cu 8-2, Anca a revenit la 10-9 și a fost egalată cu mai puțin de două secunde înainte de final. În minutul suplimentar, Arianna a dat tușa decisivă, iar Anca rămâne cu medalia de bronz. În cealaltă semifinală se vor întâlni Leonie Ebert (Germania) și Serena Rossini (Italia).


UPDATE, ora 21:00 – Finala va fi una 100% italiană, între Arianna Pappone și Serena Rossini. În cea de-a doua semifinală, Serena Rossini (Italia) a învins-o pe Leonie Ebert (Germania), scor 15-5.


UPDATE, ora 21:47 – În finală, Serena Rossini a trecut de Arianna Pappone, scor 13-4, și a cucerit medalia de aur!