Echipa de floretă juniori a României este ultima care intră pe planșe la Mondialele de scrimă de la Plovdiv. Băieții lui File Attila și Gheorghe Florin vor concura vineri, 11 aprilie, pentru începtu, pe tabloul de 32. Ei vor întâlni de la ora 13:30, naționala Egiptului.
Pentru România vor concura: Bogdan Dascălu, Vlad Poruşniuc, Alexandru Georgescu, Benjamin Bodo (rezervă). Antrenori: File Attila şi Gheorghe Florin.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretiștilor români la Plovdiv.


UPDATE, ora 14:35 – Naționala de floretă masculin a României a reușit o victorie spectaculoasă pe tabloul de 32 al probei de juniori la Mondialele de la Plovdiv. România a depășit echipa Egiptului după un final electrizant. Egiptenii au condus pe tot parcursul meciului până spre final, uneori chiar la șase puncte, dar elevii lui File Attila și Gheorghe Florin au revenit spectaculos și s-au impus cu 45-43. Pentru România au tras: Bogdan Dascălu, Vlad Poruşniuc, Alexandru Georgescu, Benjamin Bodo (rezervă).
Pe tabloul de 16, România va întâlni China, care a depășit pe tabloul de 32 naționala Bulgariei, scor 45-14. Meciul România – China va avea loc sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 10:10.