Sâmbătă, 5 martie, în a șasea zi a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) sunt programate primele două probe pentru juniori, ambele la individual: floretă masculin și sabie feminin.
De la ora 14:30, ora României, se vor prezenta la start 58 de sportive în proba de sabie feminin juniori individual, iar patru sunt din România: Andreea Lupu (CSM Iași), Cerasela Drăgan (CSM Iași), Sabina Martiș (CSA Steaua) și Ioana Radu (CSS Unirea Iași).
După faza grupelor preliminare, vor rămâne în concurs 45 de sportive, care vor intra pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Andreea Lupu, Cerasela Drăgan, Sabina Martiș și Ioana Radu vor trage de la ora 14:30 în următoarele grupe preliminare:
1.grupa Radu 2.grupa Lupu 3.grupa Martis 4.grupa Dragan
Programul complet al zilei de sâmbătă, 5 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Floretă masculin juniori individual;
Din România: Silviu Roșu, Cristian Cândescu, Benjamin Bodo, Victor Gheorghe;
Ora 14:30 – Sabie feminin juniori individual;
Din România: Andreea Lupu, Cerasela Drăgan, Sabina Martiș, Ioana Radu.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:53 – Andreea Lupu, Cerasela Drăgan, Sabina Martiș și Ioana Radu și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Dragan rezultate Lupu rezultate Martis rezultate Radu
În urma rezultatelor din grupe, Cerasela Drăgan, Sabina Martiș și Ioana Radu au fost eliminate, iar Andreea Lupu s-a calificat direct pe tabloul de 32. Pe tabloul de 32, Andreea Lupu se va duela cu învingătoarea partidei dintre Fatma Zehra Kose (Turcia) și Bojana Kljajic (Serbia).


UPDATE, ora 17:21 – Andreea Lupu s-a calificat pe tabloul de 16, după ce a trecut în 32 de Fatma Zehra Kose (Turcia), scor 15-11. În 16, Andreea Lupu se va duela cu Manon Brunet (Franța).


UPDATE, ora 17:52 – Andreea Lupu a fost eliminată în 16, după ce a cedat cu 4-15 în duelul cu Manon Brunet (Franța).


UPDATE, ora 18:25 – În urma evoluțiilor de azi, cele patru sabrere din România au încheiat proba pe următoarele poziții: Andreea Lupu (CSM Iași) – locul 12, Sabina Martiș (CSA Steaua) – locul 46, Ioana Radu (CSS Unirea Iași) – locul 49 și Cerasela Drăgan (CSM Iași) – locul 52. Au tras 58 de sportive.


UPDATE, ora 21:14 – Proba de sabie juniori feminin individual a fost câștigată de Manon Brunet (Franța), care a învins-o în finală pe Rebecca Gargano (Italia), scor 15-7. Medaliile de bronz au fost câștigate de către Sofia Pozdniakova (Rusia) și Karolina Cieslar (Polonia).