După trei zile de Cupă Mondială la spadă seniori, Heidenheim găzduieşte luni, 17 februarie, Cupa Europei la aceiaşi armă, pe cluburi. România este reprezentată de CSU Craiova. La start sunt 16 echipe. 15 dintre ele sunt împărţite în cinci grupe de câte trei, iar una e calificată direct pe tabloul sferturilor. CSU Craiova e în grupa a doua, alături de cehii de la SC Praga şi francezii de la Levallois. Din grupe se califică câştigătoarele şi cele mai bune două clasate de pe poziţiile secunde. Apoi se trece la eliminare directă cu sferturi, semifinale şi finală.
CSU Craiova este alcătuită din: Liviu Dragomir, Dorian Pârvan, Alin Sbârcea, Ionuţ Trandafirescu. Antrenor Popescu Dumitru.


UPDATE, ora 16:00 – CSU Craiova a fost eliminată din faza grupelor la Cupa Europei la spadă masculin. Elevii lui Dumitru Popescu au fost învinşi atât de SC Praga (Cehia) cât şi de Levallois (Franţa) şi au terminat concursul pe locul 16. CSU Craiova a fost alcătuită din: Liviu Dragomir, Dorian Pârvan, Alin Sbârcea şi Ionuţ Trandafirescu.