A doua etapă de Cupă Mondială la sabie seniori feminin din sezonul 2015-2016 are loc la acest sfârșit de săptămână, de vineri până duminică, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, în orașul francez Orleans.
La startul concursului se vor prezenta 184 de sportive, iar România va fi reprezentată de către Bianca Pascu. Legitimată la CS Dinamo, Bianca va intra în concurs vineri, 30 octombrie, de la ora 15:00, ora României, în următoarea grupă preliminară:
grupa Bianca Pascu
Bianca Pascu este însoțită la Orleans de către antrenorul Alexandru Chiculiță.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția Biancăi Pascu la Orleans.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 17:05 – Bianca Pascu a trecut de grupa preliminară, acolo unde a obținut cinci victorii în șase partide, și va trage direct pe tabloul preliminar de 64. Pentru un loc pe tabloul principal de 64, de sâmbătă, 31 octombrie, Bianca se va duela cu Brunet Manon (Franța). Duelul Bianca Pascu – Brunet Manon va începe la ora 18:00, ora României. În grupa preliminară, Bianca a obținut următoarele rezultate:
rezultate Bianca Pascu
Vezi mai jos o galerie foto semnată de Marie Lan Tay Pamart de la duelurile din grupe:


UPDATE, ora 18:18 – Bianca Pascu a fost eliminată pe tabloul preliminar de 64, după un duel pe muchie de cuțit cu Brunet Manon (Franța), scor 14-15.


UPDATE, ora 22:58 – În urma evoluției de azi, Bianca Pascu a încheiat concursul de la Orleans pe locul 68. S-au înscris 183 de sportive.