Pentru al treilea an la rând, Timișoara organizează o etapă de Cupă Mondială la floretă juniori feminin! Sâmbătă și duminică, 8 și 9 octombrie 2016, orașul de pe Bega este gazda celei de-a doua etape de Cupă Mondială la floretă juniori feminin, individual și pe echipe, din sezonul 2016-2017.
Întrecerea, care este găzduită de Sala „Constantin Jude” din Timișoara, este organizată de către Federația Română de Scrimă cu sprijinul CSU Poli Timișoara și va aduna la start 83 de sportive din Austria, Belarus, Egipt, Spania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Irlanda, Japonia, Polonia, România, Singapore, Slovacia și Ucraina.
Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 9:00 începe proba individuală, iar România este reprezentată la concursul de la Timișoara de zece sportive: Teodora Băloiu (CS Farul Constanța), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), Andreea Gheorghe (CSA Steaua), Ioana Mistric (CSA Steaua), Anca Săveanu (CSA Steaua), Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara), Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța), Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara).
Programul celor două zile de concurs de la Timișoara este următorul:
SÂMBĂTĂ, 8 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – start probă individuală;
Oea 18:30 – semifinalele și finala în proba individuală;
DUMINICĂ, 9 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – start probă pe echipe;
Ora 16:00 – finala probei pe echipe.
Proba de floretă feminin individual din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Timișoara poate fi urmărită LIVE AICI.
Următoarea etapă de Cupă Mondială la floretă juniori feminin va avea loc la Bochum (Germania), în perioada 29-30 octombrie 2016.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent LIVE cu toate detaliile întrecerii de la Timișoara.