Ministerul Tineretului și Sportului a organizat ieri, pe 7 octombrie 2020, un nou seminar din seria dedicată proiectului Performanță și Succes, primul care se adresează direct sportivilor și care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a acestora.

Gândit ca o serie de seminarii, acest proiect își propune să vină în sprijinul sportivilor, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cariera, de a-și gestiona mai bine emoțiile și momentele dificile din viața profesională, dar și cariera sportivă și brandul personal. Temele generale ating aspecte esențiale și actuale ale sportului de performanță într-o eră a vizualului, oferindu-le participanților instrumentele necesare pentru a comunica și a-și pune în valoare brandul personal.

Fiecare seminar este susținut de specialiști reputați în domeniile abordate în cadrul fiecărui modul: foști sportivi de performanță, speakeri motivaționali, psihologi, nutriționiști și diabetologi, specialiști în social media și comunicare, jurnaliști, oameni de televiziune etc. Datele de desfășurare a următoarelor seminarii sunt 21 octombrie și 4 noiembrie. Fiecare workshop se va desfășura între orele 18-20, urmând să fie transmis live și pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului.

Au mai rămas două workshop-uri în cadrul proiectului Performanță și Succes: Management & Marketing sportiv și Comunicare eficientă cu presa.

Seminarul “Branding personal” a avut loc ieri, pe 7 octombrie, și a fost găzduit de Muzeul Sportului (din incinta Comitetului Olimpic și Sportiv Român). Ținând cont de situația epidemiologică actuală, prezența fizică a participanților a fost limitată, respectându-se regulile și măsurile sanitare în vigoare.

Evenimentul a fost deschis de Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț-Marian Stroe. Printre invitații care au susținut acest seminar s-au regăsit personalități precum fostul baschetbalist, actual antreprenor în domeniul branding-ului sportiv, Virgil Stănescu – speaker, dar și moderator al întregului eveniment, Doina Melinte – fostă atletă medaliată olimpic, Andreea Răducan – fostă gimnastă de performanță, Cerasela Rogen – coach transformațional, speaker motivațional și antreprenor și, nu în ultimul rând, Ines Turturică – trainer Atelierele ILBAH, cu 20 de ani de experiență în Media și Relații Publice.

Sportivii care doresc să participe fizic la următoarele seminare sunt invitați să se înscrie trimițând un email la adresa inscrieri@mts.ro, în care să precizeze numele, vârsta, sportul pe care îl practică, precum și un număr de telefon.

Pentru orice alte informații despre acest proiect, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa de e-mail presa@mts.ro.

După ce la primul seminar din această serie a participat și sabrerul Alin Badea, la seminarul de ieri a luat parte spadasina Bianca Benea.