Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au organizat miercuri, 4 aprilie 2018, în mai multe localități din România proiectul 4/4PentruPrieteni.
Inspiraţi de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au dedicat ziua de 4/4/2018 comunității și faptelor bune.
Proiectul 4/4PentruPrieteni a celebrat la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei, prin care Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education și-au unit forțele pentru a schimba ceva în bine, oriunde în România.
Lângă București, 4/4PentruPrieteni a fost serbat la Liceul Teoretic „Ioan Petruș” din Otopeni, iar printre invitați s-a numărat și Federația Română de Scrimă.
Zeci de elevi și părinți au asistat astfel azi, timp de câteva zeci de minute, la o demonstrație de scrimă susținută de 16 sportivi de la CSS Triumf București (floretă), CS UNEFS București (spadă), ACS Touche Buftea (sabie) și ACS Balestra București (floreta).
La finalul demonstrației, copiii s-au declarat încântați de prestația sportivilor au declarat că și-ar dori să vină pe viitor într-o sală de scrimă pentru a încerca și ei acest nobil sport.
GALERIE FOTO cu evoluția scrimerilor români de azi, de la Liceul Teoretic „Ioan Petruș” din Otopeni, puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE