Ana Maria Popescu, Loredana Dinu, Simona Gherman și Simona Pop, campioanele olimpice ale României la scrimă de la Rio, le-au transmis un mesaj fetelor din reprezentativa feminină de fotbal a României înaintea meciurilor decisive pentru calificarea la Campionatul European.
Ana Maria Popescu îi cheamă pe suporteri să le susțină pe fetele care pot aduce prima calificare din istorie fotbalului feminin românesc în urma partidelor cu Ucraina, 15 septembrie, și Grecia, 20 septembrie, ambele programate la Cluj-Napoca: ”Hai să le susținem pe fete! Hai România!”. Și le urează succes: ”Curaj, fetelor, suntem cu voi!”.
Loredana Dinu, și ea medaliată cu aur la Rio, are un mesaj pentru tricolore: ”Vreau să vă văd la Campionatul European din Olanda, așa că vă țin pumnii! Scrima e cu voi!”.
Și Simona Pop urează succes reprezentativei feminine: ”Fetelor, aveți încredere în voi! Sunteți bune! Baftă la calificare!”. Iar mesajul Simonei Gherman a fost: ”Am încredere în echipa noastră și în dorința fiecăreia de a ajunge la Campionatul European! Hai România!”
Partidele decisive din preliminariile Campionatului European 2017 sunt programate astfel: România – Ucraina, 15 septembrie, ora 18:00, și România – Grecia, 20 septembrie, ora 20:00, ambele pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.
Prețul unui bilet este de 10 lei, iar acestea pot fi achiziționate de la casieria stadionul în intervalul orar 12:00 – 18:00, astăzi, sau în ziua meciului, de la ora 12:00 până la fluierul de start al arbitrului.
Filmulețul video cu încurajările spadasinelor poate fi văzut AICI.
Sursa: frf.ro