Tudor D. Cucu, singurul român care concurează la scrimă în cadrul Jocurilor Olimpice pentru Tineret de la Nanjing (China), intră în luptă duminică dimineața, în proba de sabie individual. Legitimat la CSA Steaua și pregătit de Cârlescu Badea Adrian, Tudor va trage mai întâi în grupa preliminară, urmând ca apoi, în funcție de rezultate, să intre în luptă în fazele eliminatorii.
Tudor a fost distribuit în grupa 1 preliminară și va lupta cu următorii:

grupa 1 grupa 2

Programul probei de sabie masculin individual este:
Ora 9:30 – grupe preliminare
Ora 11:00 – tabloul de 16
Ora 11:50 – tabloul de 8
Ora 12:40 – semifinale
Ora 13:40 – finala pentru medalia de bronz
Ora 14:25 – finala pentru medalia de aur.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția lui Tudor Cucu la Nanjing.


UPDATE, ora 10:15 – Tudor Cucu a tras foarte bine în grupa întâi preliminară pe care a terminat-o pe poziția a doua. Clasamentul complet al grupei a doua arată astfel:
rez grupa tudor cucu


UPDATE, ora 10:18 – Tudor Cucu și-a aflat adversarul de pe tabloul de 16 al probei de sabie de la Jocurile Olimpice de Vară pentru Tineret de la Nanjing. Sportivul de la CSA Steaua se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu egipteanul Mostafa Ayman.


UPDATE, ora 11:10 – Din păcate, drumul lui Tudor Cucu în proba de sabie individual s-a încheiat neașteptat de repede, pe tabloul de 16. Elevul lui Cârlescu Badea Adrian a fost învins surprinzător pe tabloul de 16 de egipteanul Mostafa Ayman, scor 14-15. Tudor a condus cu 9-4, dar Mostafa a întors incredibil soarta meciului și s-a calificat în sferturile de finală.