Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește de marți și până vineri, în perioada 14-17 noiembrie, ediția 2017 a Cupei României la sabie. Concursul are loc la feminin și masculin, individual și pe echipe, și reunește la start cei mai buni sabreri seniori din țară.
Joi, 16 noiembrie 2017, de la ora 9:00 a avut loc cea de-a treia probă: sabie masculin individual. La start s-au prezentat 25 de sportivi, iar în 2017 trofeul a fost câștigat, la fel ca și anul trecut, de către Tiberiu Dolniceanu. Legitimat la CS Dinamo, Tiberiu a trecut în finala mare de colegul său de club, Ciprian Gălățanu, scor 15-8. Pe locul al treilea s-a clasat Alin Badea, de la CSA Steaua, care l-a învins în finala mică pe Iulian Teodosiu, de la CS Dinamo, scor 15-14.
Rezultatele de pe tabloul de 8 pot fi văzute mai jos:

Clasamentul complet al Cupei României de la București, ediția 2017, în proba masculină la individual, poate fi văzut AICI.
Cupa României la sabie de la București, ediția 2017, se încheie vineri, 17 noiembrie, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.