Ca sportiv, nu poți ajunge campion de unul singur! Știu asta prea bine! Asta se întâmplă în orice domeniu. Aveam să aflu imediat ce m-am implicat în organizarea Campionatui Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017.
Pentru a-ți face mesajul auzit trebuie în primul rând să vorbești și apoi să întâlnești oamenii care rezonează cu ceea ce ai transmis tu, iar asta s-a întâmplat încă de la prima discuție cu domnul Laurențiu Sârghie, cel care în 2007 punea bazele companiei Tempera Advertising.
Am îndrăznit să-l rog să ne ajute cu un panou de mari dimensiuni pe care ne doream să se regăseasca poze de la edițiile precedente ale Campionatului Național de Scrimă pentru copii. Ce am primit în schimb? Panoul mult dorit, pungi și pixuri personalizate și, nu în cele din urmă, o amintire frumoasă pentru fiecare dintre cei 650 de participanți de la Campionatul Național de Scrimă pentru copii. Un puzzle de 200 de piese cu imaginea emblematică de anul trecut: echipa de spadă feminin pe podiumul de la JO Rio de Janeiro.
O surpriză totală care m-a convins să fac o vizită în atelierul de lucru și să vad cu ochii mei procesul de producție. I-am întâlnit pe cei 12 angajați în plină zi de lucru. Fiecare în aria lui de lucru, fiecare muncind cu seriozitate! Și-au făcut timp pentru o poză de grup și s-au întors la treabă. Nevoia clientului este prioritatea lor numărul unu!
Am descoperit o echipă unită și dedicată. Dornică de performanță, așa cum suntem și noi!
Ma bucur că v-am întâlnit și vă mulțumesc, în numele echipei Federației Române de Scrimă, pentru tot sprijinul acordat!
www.tempera.ro

Ana Maria Popescu
Vicepreședinte FR Scrimă