Fundația Olimpică Română, în parteneriat cu People Investment, începe în luna februarie a anului 2015 un curs de antreprenoriat dedicat foștilor sportivi de performanță. Fundația Olimpică Română își propune să ajute sportivii ieșiți din activitatea competițională, punându-le la dispoziție un curs intensiv, gratuit, prin care participanții vor descoperi noi posibilități de dezvoltare profesională.
Cursul începe pe 13 februarie 2015 și se va desfășura pe o perioadă de trei luni, cu un grup de maxim 15 persoane.

Ce presupune acest curs?
– șase sesiuni de grup a câte patru ore fiecare, o dată la două săptămâni, în intervalul orar 09:30-11:30 sau 14:00 -18:00.
– opt sesiuni individuale. Acestea sunt opționale și se programează în funcție de programul trainer-ului și al cursantului.
– un coffee-break în fiecare zi de curs.

De ce să participi la un astfel de curs?
– după cariera sportivă, viața este plină de provocări, iar cursul te va ajuta să descoperi cum performanța din sport poate fi utilizată din plin pentru a le face față.
– vei avea șansa de a lucra cu un trainer specializat, ce te va însoți pe o perioadă de trei luni în descoperirea abilităților necesare în cariera viitoare în cadrul unei companii sau pentru deschiderea propriului business.
– în cadrul sesiunilor de coaching individual vei putea discuta despre opțiunile și provocările din viața ta.
– cursul este oferit gratuit celor 15 participanți. Costul estimat al unui astfel de curs este de 400 de euro.

Înscrierile se vor face în ordinea cererilor primite și în limita locurilor disponibile (15) până la data de 30 IANUARIE 2015.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un mail pe adresa carmen.ghia@fundatiaolimpica.ro cu următoarele detalii: nume, prenume, vârsta, tipul de sport practicat și rezultatele obtinute, ocupația prezentă și motivul pentru care vreți să urmați acesti curs.

Mai multe detalii în materialul atașat și pe website-ul fundației http://fundatiaolimpica.ro/#stiri.

pdficon