Smart Atletic și Comitetul Olimpic și Sportiv Român organizează sâmbătă, 4 iunie, la Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf evenimentul „Cea mai mare oră de sport”.
În cadrul acestui eveniment vor avea loc mai multe activități printre care și „Cea mai mare ștafetă de 100m”, eveniment organizat în premieră în România, o cursă simbolică prin care Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de Smart Atletic, dorește să promoveze unitatea între Federații, cluburi și asociații și, nu în ultimul rând, mișcarea și sportul în rândul copiilor și adolescenților. Această cursă are și scop caritabil, iar detalii puteți găsi AICI.
Miza ștafetei este să alerge cât mai mulți tineri în intervalul de 12 ore, 9:00-21:00, ca să se bată și recordul mondial actual – 2.405 alergători, deținut de Padova for Charity.
Cursa va fi una cronometrată cu cipuri electronice, cu rezultate afișate în timp real. Fiecare participant va primi un kit de concurs alcătuit din tricoul oficial și numarul de concurs.
Toate detaliile despre ștafetă pot fi găsite AICI.
Scrimerii români care doresc să participe se pot înscrie până vineri, 3 iunie, la următoarea adresă de email: daniel.remes@frscrima.ro, sau la telefon: 0745002301 – Daniel Remeș.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans