Șase floretiști de la clubul ACS Balestra din București vor fi prezenți joi, 19 iunie, de la ora 8:00 în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Aceștia vor face preț de câteva minute demonstrații de scrimă, iar antrenorii Petre Ducu și Florin Gheorghe vor prezenta telespectatorilor beneficiile practicării acestui sport nobil.
ACS Balestra este unul dintre cele mai vechi și mai de succes cluburi private de scrimă din țara noastră, numeroși sportivi fiind lansați de aici către loturile naționale de floretă. Începând cu 2010, a devenit o tradiție ca, de două ori pe an, sportivii de la ACS Balestra să facă demonstrații de scrimă în cadrul celui mai de succes matinal TV din România – „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. ACS Balestra va fi reprezentată la această acțiune de următorii sportivi: Mihnea Surcel, Andreea Dincă, Alexandru Pârva, Rebeca Cândescu, Crina Popa și Vlad Roșu.
Site-ul www.frscrima.ro vă va oferi joi, în jurul prânzului, un amplu material de la această acțiune de promovare a scrimeri.