Orașul austriac Moedling a găzduit sâmbătă și duminică, 2 și 3 decembrie 2017, o nouă etapă din Circuitul European U23 la floretă și spadă, la feminin și masculin, doar la individual. La startul întrecerii s-au aliniat, în total, 295 de sportivi din 25 de țări. România a fost reprezentată pe planșele de la Moedling de 27 de sportivi.
Duminică, 3 decembrie 2017, în a doua zi de concurs la Moedling au avut loc probele de floretă masculin și spadă feminin. Iar cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de către Ramona Calcan (CSA Steaua), care s-a clasat pe locul trei în proba de spadă feminin individual. La floretă masculin individual, cea mai bună clasare a izbutit-o Silviu Roșu (CSA Steaua) – locul 7.
Rezultatele complete ale scrimerilor români de duminică de la Moedling sunt următoarele:
SPADĂ FEMININ: Ramona Calcan (CSA Steaua) – locul 3, Claudia Năboiu (CSU Craiova) – locul 7, Raluca Sbîrcia (CSU Craiova) – locul 13, Teodora Coste (CSA Steaua) – locul 35, Adela Danciu (CSU Craiova) – locul 36. Au participat 79 de sportive.
FLORETĂ MASCULIN: Silviu Roșu (CSA Steaua) – locul 7, Cristian Cândescu (CSA Steaua) – locul 17, Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara) – locul 37, Andrei Ciobănică (CSA Steaua) – locul 38, Mădălin Chirnogeanu (CSTA București) – locul 53, Victor Gheorghe (CSS Ploiești) – locul 61, Dragoș Iamandei (CSA Steaua) – locul 74. Au participat 74 de sportivi.
Următoarea etapă din Circuitul European U23, din acest sezon, la spadă feminin și masculin va avea loc la Busto Arsizio (Italia), în perioada 13-14 ianuarie 2018, iar la floretă feminin și masculin se va disputa la Roma, în perioada 10-11 februarie 2018.