Asociația Internațională a Femeilor din București organizează duminică, 7 decembrie 2014, la Pavilionul C3 din cadrul Romexpo, între orele 10:00 și 17:00, evenimentul caritabil Bazarul de Crăciun (IWA Christmas Bazar).
La acest eveniment vor participa 40 de țări, reprezentate de ambasadele lor de la București. Fiecare ambasadă va avea un stand unde își va expune și va vinde produse specifice țării pe care o reprezintă. Banii strânși la acest eveniment vor fi donați Asociației Internaționale a Femeilor din București, care îi va folosi în scopuri caribatile în cursul anului 2015.
În Pavilionul C3, pe lângă cele 40 de standuri, va fi montată și o scenă unde se vor desfășura demonstrații la mai multe sporturi, mini-concerte și alte momente extrem de interesante. Federația Română de Scrimă a fost invitată să participe la acest eveniment, iar demonstrația va avea loc în intervalul 11:25-11:35.
Din partea Federației Române de Scrimă vor participa opt sportivi, după cum urmează: Alexandru Băiașu, Luca Munteanu (ambii de la ACS Duel – antrenor Nae Alexe), Andrada Ghica, Ioana Drăghici (ambele de la ACS Stesial – antrenoare Alina Ciuculescu), Ana Stroe, Teodor Luculescu (ambii de la CSTA – antrenor Liviu Pavel), Matei Bunea și Dan Dumitrescu (ambii de la CS UNEFS – antrenor Petrică Ungureanu).
Un bilet de intrare la IWA Christmas Bazar costă 10 lei, iar copiii sub 10 ani au intrare liberă.
Mai multe detalii despre IWA Christmas Bazar puteți afla AICI.
Detalii despre activitățile desfășurate până acum de Asociația Internațională a Femeilor din București puteți afla AICI.