Campionatul Național de sabie pentru speranțe de la București, ediția 2016, a continuă sâmbătă, 15 octombrie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” cu proba masculină la individual.
De la ora 9:00, s-au prezentat la start 43 de sportivi de la toate cluburile de sabie din România. S-au tras două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți sabrerii au ajuns pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
După un concurs pasionant, medalia de aur și titlul de campion național au fost câștigate de către Mădălin Bucur. Legitimat la CS Dinamo, Mădălin a trecut în finală de colegul său de club și de lot național, Iulian Teodosiu, campionul din 2015, scor 15-14. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Matei Aniculoesei (CSA Steaua) și Codrin Cozmuleanu (CSM Iași).
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:
t8-tineret-masculin
Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie pentru tineret, în proba masculină la individual, de la București, ediția 2016, poate fi văzut AICI.
Întrecerile Campionatului Național de sabie pentru tineret de la București, ediția 2016, se încheie duminică, 16 octombrie, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile acestei întreceri.