Ziua a unsprezecea a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează marți, 27 iunie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București primele două probe de floretă feminin individual: 10-11 ani și 12-13 ani.
De la ora 9:00, 36 de sportive s-au duelat pe planșe pentru medalii în proba de floretă feminin 10-11 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele au ajuns pe un tablou incoplet de 64, de eliminări directe.
În 2017, medalia de aur în această probă a fost câștigată de către Ingrid Miti Bikfalvi. Legitimată la ACS Floreta Timișoara, Ingrid a trecut în finală de colega sa de club Catinca Polschi, scor 8-5. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Sonia Tighenean (ACS Corona Brașov) și Miruna Husu (ACS Floreta Timișoara).
Rezultatele complete ale concursului de azi pot fi văzute AICI.
Invitatul Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere de azi de la prânz a fost Dani Oțil, coprezentator al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.
Clasamentul complet al Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de floretă feminin, la categoria 10-11 ani, poate fi văzut AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: