Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București a găzduit în perioada 16-27 iunie ediția 2018 a Campionatului Național de scrimă pentru copii. La această întrecere-maraton, au fost prezenți peste 700 de sportivi de la toate cluburile de scrimă din țară. S-a tras la feminin și masculin, individual și pe echipe, la următoarele categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani.
Pentru ediția din acest an, Federația Română de Scrimă a oferit, cu sprijinul sponsorilor generoși, peste 1.000 de premii sportivilor care au concurat la Campionatul Național de copii. Absolut toți participanții la ediția din 2018 au primit câte un voucher valoric 100 de lei pentru echipament de scrimă, o sticlă de apă de la Aqua și un set de creioane colorate cu semnătura campioanei olimpice Ana Maria Brânză.
În plus, pe lângă diplome și medalii, sportivii care au urcat pe podium au primit următoarele premii:
INDIVIDUAL
Locul 1 – o lamă FIE (spadă), o lamă FIE (floretă) și armă completă Allstar (sabie);
Locul 2 – câte o armă completă de floretă, spadă sau sabie;
Locul 3 – câte o pereche ciorapi de scrimă și mănușă;
Locurile 5-8 – câte un set format din cărți de laEditura Litera Mică, un tricou, o șapcă și săculeț de sport – ultimele trei oferite de către Fundația Prais.
ECHIPE
Locul 1 – câte un trofeu FRS.

O PARTE DINTRE MEDALIAȚI AU FOST INVITAȚI AZI ÎN EMISIUNEA LA MĂRUȚĂ!

O parte dintre medaliații de la Campionatul Național de Copii au primit azi încă un premiu! Alături de campioana olimpică Loredana Dinu, 25 dintre medaliiații din 2018 au fost invitați azi în emisiunea La Măruță. Fiecare dintre sportivii prezenți în studioul celebrei emisiuni a promis că va încerca să cucerească medalii și la concursurile viitoare și să calce în câțiva ani pe urmele campioanei olimpice Loredana Dinu.
GALERIE FOTO din timpul emisiunii La Măruță puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:

FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE