Duminică, 18 mai, etapa de Cupă Mondială de spadă seniori, proba feminină, programează concursul pe echipe. Naționala României va trage direct pe tabloul de 16, acolo unde va da peste învingătoarea meciului dintre Argentina și Polonia. Partida fetelor noastre va începe în jurul orei 17:30. Pentru România vor concura: Ana Maria Brânză, Simona Pop, Simona Gherman și Maria Udrea. Antrenor: Octavian Zidaru.
Dacă vor trece mai departe, spadasinele din România se vor duela pentru un loc pe tabloul de patru cu învigătoarea meciului Estonia – Franța.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția echipei noastre la Rio de Janeiro.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE, ora 19:37 – Echipa României a părăsit rapid competiția pentru podium la Cupa Mondială de spadă feminin de la Rio de Janeiro. Elevele lui Octavian Zidaru au pierdut pe tabloul de 16, scor 32-36 cu Polonia, și au fost trimis să se bată pentru locul 9. Acolo, în primul meci, România a trecut de Estonia, scor 40-31.


UPDATE, 19 mai, ora 9:10 – Echipa feminină de spadă a României a ocupat locul 9 la Cupa Mondială de la Rio de Janeiro. După eșecul cu Polonia, de pe tabloul de 16, fetele lui Octavian Zidaru au fost trimise pe mini-tabloul pentru locul 9, unde a obținut trei victorii: 40-31 cu Estonia, 40-38 cu Suedia și 42-35 cu Ucraina.