Ziua a doua a Campionatului Național de spadă juniori de la București, ediția 2017, a programat vineri, 20 ianuarie, la Sala de scrimă Ghencea, proba feminină pe echipe.
De la ora 9:00, s-au prezentat la start patru formații: CSA Steaua, LPS Craiova1, LPS Craiova2 și CSM Oradea. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar la final se va alcătui clasamentul.
În 2017, medaliile de aur și titlul de campioană națională au fost câștigate de către CSA Steaua. Echipa pregătită de Cornel Milan s-a impus pentru al doilea an la rând în această probă, după ce a obținut trei victorii în tot atâtea întâlniri. Pe locul doi s-a clasat LPS Craiova1, în timp ce bronzul a revenit sportivelor de la CSM Oradea.
Rezultatele complete ale concursului de azi au fost următoarele:

Componența celor patru formații care au concurat în proba feminină pe echipe din cadrul Campionatului Național de spadă juniori, ediția 2017, de la București a fost următoarea:

Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă juniori de la București, ediția 2017, în proba feminină pe echipe, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor două zile de concurs de la Sala de scrimă Ghencea arată astfel:
SÂMBĂTĂ, 21 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă masculin individual;
DUMINICĂ, 22 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția întrecerii de la Sala de scrimă Ghencea.