În finala concursului feminin individual de sabie pentru juniori s-au calificat două reprezentante ale Capitalei: stelista Sabina Martiș și Natalia Bugaevski, sabreră din Republica Moldova care concurează pentru CSTA București. În semifinale, Sabina a luptat împotriva colegei de club Felicia Iacob, pe care a învins-o cu 15-7, iar Natalia a eliminat-o pe dinamovista Maria Matei, cu 15-12. Sabina Martiș, care se calificase până în semifinale după două victorii la același scor (15-2) cu Andreea Șerbănoiu și Ana Botezatu (ambele legitimate la Dinamo), a avut câștig de cauză și în finală, unde s-a impus cu 15-7, cucerind medalia de aur a probei.

Clasamentul final al primelor opt sabrere a fost: 1. Sabina Martiș (CSA Steaua București), 2. Natalia Bugaevski (CSTA București), 3 – Felicia Iacob (CSA Steaua București) și Maria Matei (CS Dinamo București), 5. Catrinel Tipișcă (CSM Iași), 6. Ilinca Pantiș (CS Riposta București), 7. Delia Chircă (CSTA București), 8. Ana Botezatu (CS Dinamo București).

Cupa României pentru cadeți și juniori se mută de săptămâna viitoare la Satu Mare, acolo unde între 19 și 22 septembrie se vor desfășura concursurile individuale masculine și feminine la spadă.