Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova a găzduit de sâmbătă și până marți, în perioada 24-27 februarie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă pentru Tineret (U23). La această competiție au participat spadasini din întreaga țară, care s-au duelat la masculin și feminin, individual și pe echipe.
Marți, 27 februarie 2018, de la ora 9:00 a avut loc ultima probă: spadă feminin echipe. S-au prezentat la start opt formații: LPS Craiova1, LPS Craiova2, LPS Craiova3, LPS Craiova4, CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSU Craiova și CS UNEFS București.
În 2018, medaliile de aur au fost câștigate, pentru al doilea an la rând, de către CSA Steaua1 București. În finala mare, CSA Steaua1 a dispus de CSU Craiova, scor 45-34. Pe locul trei s-a clasat CS UNEFS București, învingătoare în finala mică în fața celor de la CSA Steaua2, scor 45-37.
Rezultatele concursului de azi de la Craiova pot fi văzute mai jos:

GALERIE FOTO de la concursul din Craiova puteți vedea AICI.
Clasamentul complet și componența celor opt formații care au tras azi la Campionatul Național de spadă pentru tineret de la Craiova, ediția 2018, în proba feminină pe echipe, pot fi văzute AICI.
Toate detaliile concursului de la Craiova vor fi pe www.frscrima.ro!