Sala de Scrimă CSA Steaua din București a găzduit în perioada 21-24 ianuarie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă pentru juniori. Concursul s-a desfășurat la feminin și masculin, individual și pe echipe, iar la start au fost prezenți spadasini de la toate cluburile din România.
Miercuri, 24 ianuarie 2018, a avut loc cea din urmă probă: spadă feminin pe echipe. La concursul din acest an au fost prezente 11 formații: CSA Steaua1, CSA Steaua2, LPS Craiova1, LPS Craiova2, LPS Craiova3, LPS Craiova4, CSU Craiova, ACS Stesial, CSS Quarto, CSS Contraatac și CS UNEFS.
Sistem de concurs: tablou de eliminări directe, cu meciuri de clasament până la locul 11.
În 2018, Campionatului Național de spadă pentru juniori, în proba feminină pe echipe, a fost câștigat de către CSA Steaua1 București. În finala mare, spadasinele de la CSA Steaua1 au dispus de LPS Craiova1, scor 45-33.
Pe locul trei s-a clasat CS UNEFS/ACS Stesial. În finala mică, petru medaliile de bronz, CS UNEFS a dispus, la prioritate, de CS ACS Stesial, scor 39-38.
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

GALERIE FOTO de la proba de astăzi puteți vedea AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă pentru juniori de la București, ediția 2018, în proba feminină pe echipe, dar și componența formațiilor care au tras azi, pot fi văzute AICI.