Campionatul Național de sabie pentru speranțe de la București, ediția 2016, s-a încheiat duminică, 16 octombrie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” cu proba masculină pe echipe.
De la ora 9:00, s-au prezentat la start 12 formații: CS Dinamo1, CS Dinamo2, CS Dinamo3, CSTA București, CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSA Steaua3, CS Riposta1, CS Riposta2, CSS Slobozia, CSM Slobozia și CSM Iași.
După o întrecere disputată, medaliile de aur au fost cucerite de către sportivii de la CS Dinamo1, învingători în finala mare în fața celor de la CSA Steaua1, scor 45-33. Finala mică a fost câștigată de către CSM Iași, care a dispus de CSA Steaua2, scor 45-35.
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:
t8-baieti-echipe
Clasamentul complet și componența formațiilor care au concurat azi la Campionatul Național de sabie pentru tineret, în proba masculină pe echipe, de la București, ediția 2016, pot fi văzute AICI.
Următoarea competiție națională de sabie este Campionatul Național de seniori și Superliga la feminin și masculin, care va avea loc în perioada 26-30 octombrie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.