Ziua a zecea a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează luni, 26 iunie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București două noi probe de floretă masculin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe.
De la ora 9:00, 16 sportivi s-au întrecut pe planșe pentru medalii în proba de floretă masculin 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii au ajuns pe un tablou de 16, de eliminări directe.
În 2017, titlul de campion național în proba de floretă masculin, la categoria 8-9 ani, a fost câștigat de către Cristian Stoian. Legitimat la CSS Triumf, Cristian Stoian l-a învins în finală pe Rareș Călin (ACS Balestra), scor 8-5. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, doi sportivi de la ACS Floreta Timișoara: Andrei Știube și Tudor Tomici.
Rezultatele complete ale concursului pot fi văzute AICI.
Invitatul Federației Române de Scrimă la festivitatea de premiere de luni, 26 iunie 2017, de la prânz, a fost omul de radio Răzvan Popescu, de la Radio ZU.
Clasamentul complet al Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă masculin, la categoria 8-9 ani, poate fi văzut AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: