La Școala de SuperEroi organizată de Radio Itsy Bitsy, printre invitații speciali se numără și campionii Federației Române de Scrimă.

Adevărați “Eroi cu Mască”, spadasinii, floretiștii și sabrerii își vor prezenta armele și echipamentul și vor face demonstrații de măiestrie.

Printre ei se va afla și Ana Maria Brânză – medaliată cu aur la Olimpiada de la Rio 2016, și numărul 1 mondial în 2019. Ana își va prezenta medalia olimpică, va face poze și va oferi autografe celor prezenți.

Încurajăm toți copiii să vină îmbrăcați sport la eveniment, deoarece vor avea ocazia să participe la antrenamentele demonstrative de scrimă, inclusiv să probeze echipamentul și să mânuiască armele.

De asemenea, invităm părinții să urmărească demonstrațiile pe care le vom face, pentru a înțelege la ce ne referim atunci când spunem că prezența acestui sport în educația copiilor are o importanță deosebită, ajutând la dezvoltarea intelectului celor mici precum și la formarea unei atitudini nobile și responsabile.

Demonstrațiile de scrimă vor avea loc în parcul Lumea Copiilor, pe alee, la zona sport, cu noul nostru personaj, Spinner.

La scenă, scrima va susține o demonstrație de spadă, dimineață, de la ora 11:25 până la 11:42, iar seara,  de la 19:35 la 19:45 va fi o demonstrație de sabie, în prezența campioanei Ana Maria Brânză Popescu.