Federația Română de Scrimă organizează de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Concursul are loc la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București, la feminin și masculin, individual și pe echipe.
Sâmbătă, 14 octombrie 2017, de la ora 9:00 se dă startul în proba masculină la individual. La start se vor prezenta 29 de sportivi de la ACS Balestra București, CSS Ploiești, CSTA București, CSS Triumf București, CS Olimpia, LPS Brașov și CS Satu Mare. Se vor trage două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de floretă pentru speranțe, în proba masculină la individual, a arătat astfel: 1. Alexandru Pîrva (CSA Steaua), 2. Alexandru Sîrb (CSA Steaua), 3. Răzvan Cristian (CSA Steaua) și Vlad Roșu (ACS Balestra).
Campionatul Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2017, se încheie duminică, 15 octombrie, cu proba masculină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.