Vineri, 2 octombrie, la Sala Sporturilor din Brașov au început întrecerile Cupei României la sabie, feminin și masculin, individual și pe echipe, ediția 2015.
De la ora 9:00, în probele individuale s-au prezentat la start 25 de sabrere și 40 de sabreri. După un concurs disputat și extrem de interensat, trofeele au fost câștigat de către Bianca Pascu (CS Dinamo), la feminin, și Ciprian Gălățanu (CS Dinamo), la masculin.
La feminin, Bianca Pascu (CS Dinamo) a învins-o în finala mare pe Georgiana Dima (CSA Steaua), scor 15-3. Locul trei a fost ocupat de către Oana Munteanu (CS Dinamo), care a dispus în finala mică de către Sabina Martiș (CSA Steaua), scor 15-9.
Rezultatele din partea superioară a tabloului feminin au fost următoarele:
tabloul de 8 sabie feminin
Clasamentul complet al Cupei României la sabie feminin individual, ediția 2015, poate fi văzut AICI.
La masculin, Ciprian Gălățanu (CS Dinamo) l-a învins în finala mare pe Iulian Teodosiu (CS Dinamo), scor 15-12. Pe locul trei s-a clasat tot un sportiv de la Dinamo. Mădălin Bucur l-a depășit în finala mică pe Alin Badea (CSA Steaua), scor 15-12, și a completat un podium 100% alb-roșu.
Rezultatele din partea superioară a tabloului masculin au fost următoarele:
tabloul de 8 sabie masculin
Clasamentul complet al Cupei României la sabie masculin individual, ediția 2015, poate fi văzut AICI.
Sâmbătă, de la ora 9:00, Sala Sporturilor din Brașov vor avea loc probele pe echipe, la feminin și masculin, din cadrul Cupei României la sabie, ediția 2015.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans