În semn de apreciere pentru sponsorii și partenerii care s-au implicat în organizarea Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, campioanele olimpice Ana-Maria Popescu (foto, în dreapta) și Loredana Dinu (foto, în stânga) vor povesti pe site-ul Federației Române de Scrimă prima lor experiență legată de provocarea organizării unei astfel de competiții.
Retrase din activitate, spadasinele și-au luat în serios rolul în echipa federației și, împreună cu președinte Laura Cârlescu Badea și ceilalți colegi, și-au propus să facă performanță, așa cum au făcut și pe planșă.
Prima provocare, Campionatul Național de Scrimă pentru copii, le-a adus în ipostaze noi, promovând competiția în diferite locații din Capitală.
Au interacționat cu oameni, și-au spus povestea și au transmis mesajul în care credem cu toții „România are nevoie de sport, iar noi trebuie să avem grijă de viitorii campioni!”
Așadar, pe toată durata competiției veti putea găsi pe site-ul www.frscrima.ro articole scrise chiar de cele două componente ale echipei de spadă feminin, campioană olimpică la Rio de Janeiro 2016.