Spadasina Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) a răspuns provocării lansate de colega ei de la CSA Steaua și de la lotul național de spadă, Simona Pop, și și-a oferit „palma” pentru susținerea sportivilor juniori. Multipla campioană a lansat, la rândul ei, provocarea către Virgil Stănescu. Campionii de excelență ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, între care Sandra Izbașa, Marian Drăgulescu, Alina Dumitru, Steluța Duță, Silvia Stroescu, Simona Pop, Ana-Maria Popescu și alți mari sportivi steliști, sunt ambasadori ai Balului ”Junior Sport”, eveniment organizat de Asociația Junior Sport, care va avea loc pe 25 februarie 2016.
Cu ocazia balului, vor fi oferite 10 trofee de merit Junior Sport, iar printre laureați se va număra și Alexandra Predescu, de la CSA Steaua, campioană mondială la spadă cadeți feminin individual în 2015, la Tashkent.
Lotul național de spadă al României și-a început în această săptămână pregătirile pentru anul 2016, an în care se dorește obținerea a cât mai multor medalii la Jocurile Olimpice de la Rio.
Mai multe informații despre Balul ”Junior Sport” puteți afla AICI.
FOTO: Marian Burlacu
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:

logo_RODOTEX_rgb_trans