Orașul italian Verona găzduiește în perioada 1-9 aprilie 2018 o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori. Pe planșele din “Cattolica Center” din Verona, cadeții trag doar la individual, în timp ce juniorii vor concura atât în probele individuale, cât și pe echipe. România este reprezentată la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona de 34 de sportivi.
Sâmbătă, 7 aprilie 2018, au fost programate primele două probe de floretă pentru juniori: floretă feminin individual și floretă masculin individual. De la ora 11:40, ora României, 196 de sportivi din întreaga lume s-au duelat pentru medalii în proba de floretă juniori masculin individual. România a fost reprezentată în această probă de patru sportivi: Benjamin Bodo, Silviu Roșu, Vlad Roșu și Alexandru Sîrb.
Cei patru s-au clasat la finalul zile de concurs pe următoarele poziții: Alexandru Sîrb – locul 92, Silviu Roșu – locul 98, Vlad Roșu – locul 140 și Benjamin Bodo – locul 178.
Rezultatele floretiștilor români de azi, de la Verona, au fost următoarele:
GRUPELE PRELIMINARE

TABLOUL DE 256
Alexandru Sîrb – liber
Silviu Roșu – liber
Vlad Roșu – Tan Darren Jun Hao (Singapore) 1-15
TABLOUL DE 128
Alexandru Sîrbu – Leonardo Pchler (Germania) 6-13
Silviu Roșu – Job de Ruitter (Olanda) 9-15.
Programul următoarelor două zile de concurs de la Verona este:
DUMINICĂ, 8 APRILIE 2018
Ora 9:30 – floretă cadeți feminin individual;
Ora 11:40 – floretă cadeți masculin individual;
LUNI, 9 APRILIE 2018
Ora 9:30 – floretă juniori feminin echipe;
Ora 10:45 – floretă juniori masculin echipe.
Programul este adaptat după ora României.
GALERIE FOTO din ziua a șaptea a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția scrimerilor români la Campionatul Mondial pentru cadeți și juniori de la Verona.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE
FOTO: FIE