Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare găzduiește în perioada 6-9 februarie ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru cadeți. Întrecerea are loc la feminin și masculin, la individual și pe echipe, și reunește la start floretiști de la toate cluburile de profil din România.
Marți, 6 februarie 2018, a avut loc prima probă: floretă masculin individual. De la ora 9:00 s-au prezentat la start 18 sportivi de la CS Satu Mare, CSA Steaua, ACS Balestra București, CSTA București și CS Triumf București. În clasament apar 19 floretiști pentru că Justin Albeanu, de la CSA Steaua, s-a înscris în competiție, dar a abandonat din motive medicale.
În 2018, Campionatul Național de floretă pentru cadeți, în proba masculină la individual, a fost câștigat de către Alexandru Sîrb. Legitimat la CSA Steaua, Alexandru l-a învins în finală pe Vlad Roșu, de la ACS Balestra București, scor 15-10. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, doi sportivi de la CSA Steaua București: Răzvan Cristian și Alexandru Pîrva.
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Programul următoarelor trei zile de concurs de la Satu Mare este următorul:
MIERCURI, 7 FEBRUARIE
Ora 9:00 – floretă masculin echipe;
JOI, 8 FEBRUARIE
Ora 9:00 – floretă feminin individual;
VINERI, 9 FEBRUARIE
Ora 9:00 – floretă feminin echipe.
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare, ediția 2018, în proba masculină la individual, în puteți vedea AICI.
GALERIE FOTO de la concursul de la Satu Mare puteți vedea AICI.
Toate detaliile întrecerii de la Satu Mare vor fi pe www.frscrima.ro!