Capitala Italiei, Roma, găzduiește sâmbătă și duminică, 20 și 21 ianuarie 2018, o nouă etapă din Circuitul European de cadeți, la floretă. Întrecerea are loc la feminin și masculin, doar la individual, și reunește la start 369 de sportivi din 37 de țări.
România este prezentă în Italia cu o delegație formată din nouă sportivi. Cei care trag pentru țara noastră pe planșele de la Roma sunt:
MASCULIN: Cristian Răzvan (CSA Steaua), Alexandru Pîrva (CSA Steaua), Alexandru Sîrb (CSA Steaua);
FEMININ: Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Andreea Dincă (ACS Balestra), Amalia Dumitru (CSTA București), Andreea Gheorghe (CSA Steaua), Teodora Șofran (CS Satu Mare), Karina Vasile (ACS Balestra).
Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, a avut loc proba masculină la individual. Iar cel mai bun rezultat pentru delegația României a fost obținut de către Alexandru Pîrva. Legitimat la CSA Steaua, Alexandru a fost eliminat în 32 și s-a clasat la final pe locul 20. În aceeași probă, Alexandru Sîrb (CSA Steaua) a ocupat locul 62, iar Cristian Răzvan (CSA Steaua) a terminat pe poziția 89. Au participat 149 de sportivi.
Duminică, 21 ianuarie 2018, de la ora 10:30 are loc proba de floretă feminin individual.
Următoarea etapă din Circuitul European de cadeți la floretă, din sezonul 2017-2018, va avea loc la Satu Mare, la feminin, în perioada 10-11 februarie, iar la masculin se va disputa la Varșovia, în aceeași perioadă.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretiștilor români la Roma.