Etapa de Cupă Mondială la spadă seniori masculin de la Tbilisi se încheie duminică, 11 octombrie, cu proba pe echipe. Aici, România intră în concurs direct pe tabloul de 16, acolo unde va întâlni învingătoarea duelului dintre Belgia și Ucraina. Meciul România va începe la ora 10:00.
Pentru România vor trage următorii: Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu. Antrenor: Mihai Covaliu. Vor participa 24 de țări.
Programul complet de pe tabloul de 16 este următorul:
Italia – Kazakhstan/Marea Britanie
China/Siera Leone – Franța
România – Belgia/Ucraina
Egipt/Georgia – Coreea de Sud
Germania – Polonia/Spania
Belaru/Turcia – Ungaria
SUA – Azerbadjan/Iran
Hong Kong/Japonia – Rusia.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sabrerilor români la Tbilisi.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:21 – România s-a calificat pe tabloul de 8, după ce a trecut pe tabloul de 16 de Ucraina, scor 45-35. Pentru un loc în semifinale, România se va duela cu echipa din Coreea de Sud.
ROMANIA CU UCRAINA IN 16


UPDATE, ora 12:36 – România s-a calificat în semifinale, după ce a trecut în 8 de Coreea de Sud, scor 45-42. Pentru un loc în finală, România se va duela cu Franța, de la ora 13:00.
ROMANIA CU COREEA DE SUD IN 8
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 sunt următoarele:
Franța – Italia 45-40
România – Coreea de Sud 45-42
Germania – Ungaria 45-42
SUA – Rusia 45-43
Programul din semifinale este următorul:
România – Franța
Germania – SUA.


UPDATE, ora 13:41 – România a fost învinsă în semifinale de către Franța, scor 37-45. Elevii lui Mihai Covaliu vor trage în continuare pentru locul trei.
ROMANIA IN MECIUL CU FRANTA, IN SEMIFINALE


UPDATE, ora 13:45 – România va trage în finala mică, pentru medaliile de bronz, cu Germania. Duelul România – Germania va începe la ora 15:15, ora României. În finala mare se vor duela Franța și SUA. În cea de-a doua semifinală, SUA a învins Germania, scor 45-38.
romania - germania in finala mica


UPDATE, ora 15:49 – România a pierdut finala mică cu Germania, scor 27-45, și a încheiat pe locul patru etapa de Cupă Mondială la sabie masculin echipe de la Tbilisi, prima din sezonul 2015-2016.
romania - germania in finala mica 2

MECIUL ROMANIEI CU GERMANIA IN FINALA MICA


UPDATE, ora 17:00 – Cupa Mondială de sabie masculin echipe de la Tbilisi a fost câștigată de SUA, care a învins în finala mare pe Franța, scor 45-38. Clasamentul complet al concursului pe echipe din Georgia arată astfel:
clasament final etapa CM sabie masc Tbilisi