Ziua a treia a Campionatului Mondial de Scrimă seniori de la Moscova debutează miercuri, 15 iulie, cu proba de floretă masculin individual.
Aici, România este reprezentată de un singur sportiv. Legitimat la CSU Cluj Napoca, Radu Dărăban va trage, începând cu ora 9:00, în următoarea grupă preliminară:
grupa Daraban
Programul complet al zilei de miercuri, 15 iulie, de la Campionatul Mondial de Scrimă de la Moscova este următorul:
Ora 9:00 – floretă masculin individual: grupe și tururile preliminare;
Din România: Radu Dărăban (CSU Cluj Napoca);
Ora 11:00 – spadă feminin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Din România: Ana Maria Brânză (CSA Steaua), Simona Pop (CSA Steaua), Simona Gherman (CSA Steaua), Loredana Dinu (CS Dinamo);
Ora 12:10 – spadă masculin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 13:00 – floretă feminin individual: grupe și tururile preliminare.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la Moscova.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 10:49 – Radu Dărăban și-a încheiat evoluția în grupele preliminare. Sportivul de la CSU Cluj Napoca a obținut cinci victorii și a pierdut un singur meci. Rezultatele lui Radu sunt următoarele:
rezultate Daraban
Vezi mai jos o galerie foto de la meciurile lui Radu Dărăban din grupele preliminare:


UPDATE, ora 11:08 – În urma evoluției din grupele preliminare, Radu Dărăban s-a calificat direct pe tabloul preliminar de 64. Pentru un loc pe tabloul principal de 64, de joi, 16 iulie, Radu se va duela cu învingătorul partidei dintre Yaser Mohammad (Kuweit) și Natko Petrisic (Croația).


UPDATE, ora 11:47 – Radu Dărăban se va duela pentru un loc pe tabloul principal de 64, de joi, 16 iulie, cu Yaser Mohammad (Kuweit). Acesta din urmă a trecut pe tabloul preliminar de 128 de Natko Petrisic (Croația), scor 15-6. Duelul dintre Radu Dărăban și Yaser Mohammad (Kuweit) va începe la ora 12:10, ora României.


UPDATE, ora 12:26 – Radu Dărăban s-a calificat pe tabloul principal de 64, care se va trage joi, 15 iulie. Azi, pe tabloul preliminar de 64, sportivul de la CSU Cluj Napoca a trecut de Yaser Mohammad (Kuweit), scor 15-11.