Duminică, 6 martie, în a șaptea zi a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) sunt programate alte două probe pentru juniori, ambele la individual: spadă masculin și floretă feminin.
De la ora 12:30, ora României, se vor prezenta la start 73 de sportive în proba de floretă feminin juniori individual, iar patru sunt din România: Maria Boldor (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Mălina Călugăreanu (CSA Steaua) și Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara)
După faza grupelor preliminare, vor rămâne în concurs 56 de sportive, care vor intra pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu și Laura Vîrga vor trage de la ora 12:30 în următoarele grupe preliminare:
grupa Boldor A grupa Boldor M grupa Calugareanu grupa Virga
Programul complet al zilei de duminică, 6 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă masculin juniori individual;
Din România: Adrian Dabija, Marton Szep, Adam Macska, Balasz Szilagyi;
Ora 12:30 – Floretă feminin juniori individual;
Din România: Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu, Laura Vîrga.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerelor românce la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 17:27 – Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu și Laura Vîrga și-au încheiat evoluțiile din grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Boldor A rezultate Boldor M rezultate Calugareanu rezultate Virga
În urma rezultatelor din grupe, Maria Boldor, Ana Boldor și Mălina Călugăreanu s-au calificat pe tabloul de 64, iar Laura Vîrga a fost eliminată. Rezultatele obținute de Maria Boldor, Ana Boldor și Mălina Călugăreanu în fazele eliminatorii au fost următoarele:
TABLOUL DE 64
Ana Boldor – Adelya Abdrakhmanova (Rusia) 7-15
Maria Boldor – Veronika Viktorie Matraszek (Cehia) 15-10
Mălina Călugăreanu – Rita Pirkova (Slovacia) 15-10
TABLOUL DE 32
Mălina Călugăreanu – Maria Boldor 15-14.
Pe tabloul de 16, Mălina Călugăreanu se va duela cu Elisabetta Bianchin (Italia), de la ora 17:35, ora României.


UPDATE, ora 17:52 – Mălina Călugăreanu s-a calificat pe tabloul de 8, după ce a trecut în 16 de Elisabetta Bianchin (Italia), scor 15-10.


UPDATE, ora 18:17 – Mălina Călugăreanu se va duela pe tabloul de 8 cu Marta Martyanova (Rusia), de la ora 18:35, ora României.


UPDATE, ora 19:12 – Mălina Călugăreanu a fost eliminată pe tabloul de 8, după ce a cedat cu 9-11 în duelul cu Marta Martyanova (Rusia).


UPDATE, ora 19:17 – În urma evoluțiilor de azi, cele patru floretiste românce au încheiat proba de azi pe următoarele poziții: Mălina Călugăreanu (CSA Steaua) – locul 6, Maria Boldor (CSA Steaua) – locul 23, Ana Boldor (CSU Poli Timișoara) – locul 49 și Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara) – locul 60. Au tras 72 de sportive.