Luni, 7 martie, în a opta zi a Campionatului European de cadeți și juniori de la Novi Sad (Serbia) sunt programate alte două probe pentru juniori, ambele la individual: spadă feminin și sabie masculin.
De la ora 14:30, ora României, se vor prezenta la start 61 de sportivi în proba de sabie masculin juniori individual, iar patru sunt din România: Matei Aniculoesei (CSA Steaua), Codrin Cozmuleanu (CSM Iași), Peter Nyiri (CS Riposta), Alexie Alupei (CS Riposta).
După faza grupelor preliminare, vor rămâne în concurs 47 de sportivi, care vor intra pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.
De la ora 14:30, Matei Aniculoesei, Codrin Cozmuleanu, Peter Nyiri și Alexie Alupei vor trage în următoarele grupe preliminare:
grupa Alupei grupa Aniculoesei grupa Cozmuleanu grupa Nyiri
Programul complet al zilei de luni, 7 martie, de la Campionatul European de cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă feminin juniori individual;
Din România: Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Teodora Coste;
Ora 14:30 – Sabie masculin juniori individual;
Din România: Matei Aniculoesei, Codrin Cozmuleanu, Peter Nyiri, Alexie Alupei.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 16:26 – Matei Aniculoesei, Codrin Cozmuleanu, Peter Nyiri și Alexie Alupei și-au încheiat evoluțiile în grupele preliminare cu următoarele rezultate:
rezultate Alupei rezultate Aniculoesei rezultate Cozmuleanu rezultate Nyiri


În urma rezultatelor din grupe, Matei Aniculoesei, Peter Nyiri și Alexie Alupei au fost eliminați, iar Codrin Cozmuleanu s-a calificat pe tabloul de 64. Acolo, Codrin Cozmuleanu a trecut cu 15-11 de Vaja Retchia (Georgia). Pe tabloul de 32, Codrin Comuleanu se va duela cu Charles Colleau (Franța), de la ora 17:15, ora României.


UPDATE, ora 20:25 – Codrin Cozmuleanu a fost eliminat pe tabloul de 32, după ce a cedat cu 10-15 duelul cu Charles Colleau (Franța). În urma evoluțiilor de azi, cei patru sabreri români au terminat proba pe următoarele poziții: Codrin Cozmuleanu (CSM Iași) – locul 25, Matei Aniculoesei (CSA Steaua) – locul 49, Peter Nyiri (CS Riposta) – locul 54 și Alexie Alupei (CS Riposta) – locul 58. Au participat 61 de sportivi.