Federația Română de Scrimă a organizat de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru speranțe. Concursul a avut loc la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București, la feminin și masculin, individual și pe echipe.
Duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 9:00 a avut loc cea din urmă probă: floretă masculin echipe. S-au prezentat la start șase formații: ACS Balestra1, ACS Balestra2, CSS Ploiești1, CSS Ploiești2, CS Satu Mare și CSTA București. În 2017, medaliile de aur au fost câștigate de către ACS Balestra1, care a dispus în finala mare de ACS Balestra2, scor 45-31. Medaliile de bronz le-au revenit sportivilor de la CS Satu Mare, care au învins în finala mică pe CSS Ploiești1, scor 45-35.
Componența celor șase formații care au tras azi a fost următoarea:

Rezultatele de pe tabloul de 8 ale concursului de duminică de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București au fost:

Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă pentru speranțe de la București, ediția 2017, în proba masculină pe echipe, poate fi văzut AICI.