UPDATE 5: Radu Dărăban a ocupat locul 7 în proba de floretă masculin individual la Campionatul European de scrimă seniori de la Montreux

  by    0   0

A doua probă de sâmbătă, 6 iunie, de la Campionatul European de scrimă seniori de la Montreux este cea de floretă masculin individual. Începută vineri, 5 iunie, proba de floretă continuă sâmbătă, de la ora 10:30, cu meciurile de pe tabloul de 32.
România are în această fază un sportiv. Radu Dărăban a trecut cu bine peste calificări și peste duelul din 64, iar sâmbătă, de la ora 10:30, se va duela cu Rostyslav Hertsyk (Ucraina) pentru un loc pe tabloul de 16.
Programul complet al zilei a doua de la Campionatul European de scrimă seniori de la Montreux este următorul:
Ora 10:00 – spadă feminin individual-calificări și eliminări directe;
Ora 10:30 – floretă masculin individual-tabloul de 32;
Ora 18:00 – floretă masculin individual-semifinale;
Ora 18:50 – spadă feminin individual-semifinale;
Ora 19:40 – floretă masculin individual-finala;
Ora 20:05 – spadă feminin individual-finala;
Ora 20:35 – festivitatea de premiere.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile evoluției sportivilor români la Montreux.
FOTO: Augusto Bizzi
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:09 – Radu Dărăban își continuă parcursul excelent la această ediție a Campionatului European. Sportivul de la CSU Cluj Napoca s-a calificat pe tabloul de 16, după ce a trecut în 32 de Rostyslav Hertsyk (Ucraina), scor 15-14. Pentru un loc pe tabloul de 8, Radu se va duela cu Artur Akhmatkhuzin (Rusia), de la ora 12:10, ora României.


UPDATE, ora 12:38 – Radu Dărăban, care azi împlinește 32 de ani, continuă parcursul extraordinar la Montreux. Sportivul de la CSU Cluj Napoca s-a calificat pe tabloul de 8 și este la un pas de o medalie la Campionatul European. Pe tabloul de 16, Radu a trecut de Artur Akhmatkhuzin (Rusia), scor 15-12, iar pentru un loc în semifinale se va duela învingătorul partidei dintre Edoardo Luperi (Italia) și Alexander Choupenitch (Cehia).


UPDATE, ora 13:06 – Radu Dărăban se va duela pentru un loc în semifinale cu Edoardo Luperi (Italia). Acesta din urmă a trecut în 16 de Alexander Choupenitch (Cehia), scor 15-11. Meciul Radu Dărăban – Edoardo Luperi (Italia) va începe la ora 13:30, ora României.
Radu Daraban inaintea meciului din 8


UPDATE, ora 13:51 – Radu Dărăban s-a oprit pe tabloul de 8 al probei de floretă masculin individual, după ce a cedat meciul de pe tabloul de 8, scor 5-15, cu Edoardo Luperi (Italia).
Daraban cu Luperi 2 Daraban cu Luperi


UPDATE, ora 14:30 – În urma evoluției excelente de vineri și sâmbătă, Radu Dărăban a terminat pe locul 7 proba de floretă masculin individual la Campionatul European de scrimă seniori de la Montreux.
Federația Română de Scrimă îl felicită pentru rezultat și, deoarece azi împlinește 32 de ani, îi transmite multă sănătate, cât mai multe succese pe viitor și un sincer „La Mulți Ani!”


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top