Joi, 26 ianuarie, a început o nouă ediție a Campionatului Național de sabie pentru cadeți. Ediția 2017 se dispută joi (26 ianuarie), vineri (27 ianuarie), luni (30 ianuarie) și marți (31 ianuarie) la Sala de scrimă „Ana Pascu din București”. Pauza de două zile este cauzată de organizarea la București, sâmbătă și duminică, 28 și 29 ianuarie 2017, la Sala Polivalentă, a Cupei Riposta – etapă din Circuitul European de cadeți, feminin și masculin, la individual.
Joi, 29 ianuarie 2017, de la ora 9:00 s-a disputat proba de sabie cadeți feminin individual. La start s-au prezentat 44 de sportive, de la toate cluburile de sabie din țară, iar medalia de aur a fost câștigată de către Sabina Martiș. Legitimată la CSA Steaua, Sabia a trecut în finală de Natalia Bugaevski, de la CSTA București, scor 15-6. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Ilinca Pantiș, de la CS Riposta București, și Diana Crețu, de la CSM Brașov.
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie cadeți de la București, ediția 2017, în proba feminină la individual, poate fi văzut AICI.
Programul următoarelor trei zile de concurs de la Sala de scrimă „Ana Pascu” este următorul:
VINERI, 27 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie feminin echipe;
LUNI, 30 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin individual;
MARȚI, 31 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu”.