Echipa feminină de floretă a clubului Rapid București a cucerit medalia de bronz la Cupa Europei (fosta Cupă a Campionilor Europeni), desfășurată la Cagliari.

România a participat cu două echipe, CS Rapid București și CSA Steaua București.

În prima fază a concursului, CS Rapid (Julia Walczyk-Klimaszyk, Claudia Memoli, Emilia Corbu, Maria Teodorescu) a concurat în grupa a 2-a, unde a înregistrat o victorie (45-35 cu Ucraina) și două înfrângeri (37-45 cu Italia Fiamme Gialle, echipa Gărzii Financiare italiene, și 26-45 cu formația germană Tauberbishofsheim).

CSA Steaua (Mălina Călugăreanu, Anca Săveanu, Teodora  Șofran, Andreea Dincă) s-a aflat în grupa 1 unde a terminat cu două victorii (45-38 cu echipa spaniolă Club de Esgrima Cardenal și 45-25 cu formația britanică Salle Boston) și o înfrângere (30-45 cu Italia 2 Carabinieri).0

Pe tabloul principal CS Rapid și CSA Steaua s-au întâlnit încă din primul tur, sferturile de finală, iar Rapid a avut câștig de cauză, impunându-se cu 45-34. În semifinale formația rapidistă a cedat cu 26-45 la Italia 2 Carabinieri, însă echipa antrenată de Petre Ducu a cucerit medalia de bronz a concursului după ce s-a impus cu 44-38 în meciul pentru locul 3, învingând echipa germană Tauberbishofsheim.

În ierarhia finală, CSA Steaua s-a clasat pe locul 5.