Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București găzduiește marți, 20 iunie 2017, ultimele două probe de sabie din cadrul Campionatului Național de Scrimă pentru copii: sabie feminin 8-9 ani individual și sabie feminin 12-13 ani feminin echipe.
De la ora 9:00, 26 de sportive se vor duela pe planșe pentru medalii în proba de sabie feminin, categoria 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele vor ajunge pe un tablou incomplet, de 32, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de Scrimă pentru copii, în proba de sabie feminin 8-9 ani, a arătat astfel: 1. Ema Ioan Cîrligeanu (CS Riposta), 2. Crina Dinu (CSTA București), 3. Bianca Gomoescu (CS Rispota) și Rebeca Mamele (CSA Steaua).
Invitatele Federației Române de Scrimă la cele două festivități de premiere de marți, 20 iunie 2017, sunt solista Adda și sabrera Bianca Pascu.

CINE ESTE ADDA?
Ada Alexandra Moldovan (născută pe 3 martie 1992 la Târgu Mureș), cunoscută profesional ca ADDA, este o cântăreață română.
În 2012 a intrat în TOP 100 cele mai difuzate piese din România (MediaForest) cu piesa „Petre” feat. CRBL (locul 65), iar în 2013 a urcat până pe locul 26 cu aceeași piesă. În 2014 a ajuns în TOP 100 cu trei piese: „Îți arăt că pot” (26), „Ușor ușor” (49), „Fără aer” (57).
A câștigat locul 2 la concursul Battle of Songs. Piesa „Minți murdare” i-a produs avântul muzical și a adus-o în studioul lui Marius Moga. Loverboy (remake-ul piesei „Minți murdare”) este coloana sonoră filmului cu același nume, o colaborare cu PachaMan. Un an mai târziu au urmat colaborări cu CRBL și Zhao. Piesele „Petre” și „Bani din cer” au intrat imediat în heavy rotation pe toate posturile de radio și tv din România. Primul single oficial se numește „Seara târziu”, iar compoziția este semnată de către Adda și Marius Moga.
A scris piese pentru Paula Seling, Andreea Bănică, CRBL, Hi-Q și alții

CINE ESTE BIANCA PASCU?
Născută pe 13 iunie 1988 la Brașov, Bianca Pascu este cea mai titrată sabreră româncă în activitate. Medaliată cu argint la Universiada din 2011, Bianca a obținut la Campionatul European de la Tbilisi din acest an cea mai bună performanță a carierei: medalie de bronz în proba de sabie feminin (antrenor Florin Zalomir). Sportivă la CS Dinamo, Bianca Pascu ocupă în prezent locul 13 în clasamentul FIE, cea mai bună poziție din carieră, și își propune să urce pe podium și la Campionatul Mondial de la Leipzig de luna viitoare.

Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
TOATE DETALIILE CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, POT FI GĂSITE AICI.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.
SPONSORII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SCRIMĂ PENTRU COPII, EDIȚIA 2017, SUNT: