Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București a găzduit vineri și sâmbătă, în perioada 27-28 aprilie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă seniori feminin.
Concursul a reunit la start sportive de la toate cluburile de profil din țară, care s-au duelat în două probe: individual și echipe. Sâmbătă, 28 aprilie 2018, de la ora 9:00 a avut loc proba pe echipe. Au fost prezente șase formații: CSA Steaua1, CSA Steaua2, CS Dinamo, CSU Craiova, CS UNEFS și LPS Craiova. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar la final s-a alcătuit clasamentul. Inițial, întrecerea pe echipe trebuia să se dispute în două zile, dar organizatorii au decis să comprime întrecerea într-o singură zi.
În 2018, medalii de aur au fost câștigate de către CSA Steaua1, care a obținut cinci victorii în tot atâtea partide. Pe locul doi s-a clasat CSU Craiova, iar pe poziția a treia s-a poziționat CS Dinamo.
Rezultatele complete ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Componența celor șase formații care au tras azi poate fi văzută mai jos:

Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă seniori feminin de la București, ediția 2018, în proba pe echipe, poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO de la concurs de azi puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE
FOTO: FIE