Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru tineret. Se trage la individual și pe echipe, la feminin și masculin. La start sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Duminică, 18 martie 2018, de la ora 9:30 au loc cele două probe pe echipe: feminin și masculin. În întrecerea feminină participă șase echipe: CSA Steaua1, CSA Steaua2, ACS Balestra, CSTA București, CS Farul Constanța și CSU Poli Timișoara. Programul de pe tabloul de 8 este următorul:
CSA Steaua1 – liber
ACS Balestra – CSTA București
CSA Steaua2 – CS Farul Constanța
CSU Poli Timișoara – liber.
Componența celor șase formații care trag azi este următoarea:
CSA Steaua1: Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Rebeca Cândescu, Anca Săveanu;
CSA Steaua2: Andreea Gheorghe, Ioana Mistric, Daria Panait, Crina Popa;
CSTA București: Anne Marie Briciu, Emilia Corbu, Amalia Dumitru, Maria Teodorescu;
CSU Poli Timișoara: Ana Boldor, Ana Cereș, Alexandra Lazin, Teodora Sîrbu;
ACS Balestra: Andreea Dincă, Denisa Mănescu, Mara Neagu Culea, Paula Radu;
CS Farul Constanța: Teodora Băloiu, Raluca Drăghici, Raluca Văcărașu.
În 2017, podiumul Campionatului Național de floretă tineret, în proba feminină pe echipe, a arătat astfel: 1. 1. CSA Steaua1, 2. CSU Poli Timișoara, 3. CS Farul Constanța.
GALERIE FOTO de la proba feminină pe echipe din cadrul Campionatului Național de floretă tineret, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.