Federația Română de Scrimă și Autoklass Pipera au semnat marți, 29 august 2017, un parteneriat de colaborare pentru un an de zile. În baza acestei înțelegeri, Autoklass Pipera pune la dispoziția scrimerilor români un autoturism Mercedes Vito care îi va duce în siguranță spre următoarele competiții interne și internaționale și, sperăm, spre alte noi medalii.
Evenimentul de predare-primire al autoturismului a avut loc la sediul Autoklass Pipera în prezența directorului de sucursală Aurelian Cîrlan și al reprezentanților Federației Române de Scrimă: Laura Cârlescu Badea – președinte -, Alexandru Chiculiță – secretar general, Loredana Dinu – membru în Comitetul Executiv.
„Sunt încântat că Autoklass România devine partener al Federației Române de Scrimă, una dintre cele mai medaliate federații din țara noastră. Dorim să fim alături de acești minunați sportivi și să-i susținem în efortul lor de a cuceri alte medalii importante pentru România”, a declarat Aurelian Cîrlan.
„Mulțumim Autoklass România pentru sprijinul oferit și sper să răsplătim încrederea oferită. Acest autoturism va fi extrem de util scrimerilor noștri care vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a obține și în continuare rezultate cât mai bune în concursurile internaționale”, a declarat Laura Cârlescu Badea.
Evenimentul a fost pigmentat și cu o demonstrație de scrimă oferită de o parte dintre sabrerii de la CS Dinamo, coordonați de antrenorul Irina Covaliu. Cei care au încântat asistența la evenimentu de azi au fost: Vlad Covaliu, Irina Covaliu, Ștefan Carapetru, Radu Ghițescu, Andreea Șerbănoiu, Alexandra Mitruș și Andreea Mitruș.