A patra etapă din Circuitul European de cadeți, în probele de floretă feminin și masculin, din sezonul 2017-2018, se va disputa sâmbătă și duminică, 11 și 12 noiembrie 2017, în orașul austriac Moedling.
Pe planșele din Austria vor fi prezenți, în total, 462 de sportivi din 32 de țări, care vor concura la individual și pe echipe. România este prezentă la Moedling cu 14 sportivi:
MASCULIN: Răzvan Cristian (CSA Steaua), Gabriel Pavel (CSTA București), Alexandru Pîrva (CSA Steaua), Vlad Roșu (ACS Balestra), Alexandru Sîrb (CSA Steaua), Petru Surcel (ACS Balestra);
FEMININ: Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Emilia Corbu (CSTA București), Andreea Dincă (ACS Balestra), Andreea Gheorghe (CSA Steaua), Melissa Korossy (CS Satu Mare), Daria Panait (CSA Steaua), Teodora Șofran (CS Satu Mare), Karina Vasile (ACS Balestra).
Programul celor două zile de concurs de la Moedling este următorul:
SÂMBĂTĂ, 11 NOIEMBRIE
Ora 9:30 – start probă floretă masculin individual;
Ora 11:00 – start probă floretă feminin echipe;
Ora 21:00 – finalele în probele de floretă masculin individual și floretă feminin echipe;
DUMINICĂ, 12 NOIEMBRIE
Ora 9:30 – start probă floretă feminin individual;
Ora 11:00 – start probă floretă masculin echipe;
Ora 21:00 – finalele în probele de floretă feminin individual și floretă masculin echipe.
Programul este adaptat după ora României.
Următoarea etapă din Circuitul European de cadeți, în probele de floretă, din sezonul 2017-2018, va avea loc la Halle (Germania) – la masculin, și la Tauberbischofsheim (Germania) – la feminin, în perioada 2-3 decembrie 2017.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretiștilor români la Moedling.